Voetbalveld op sportpark De Bongerd (BVV Barendrecht)

BARENDRECHT – BVV Barendrecht viert dit jaar haar 90-jarig jubileum. Daarvoor organiseert de club eind september een grote feestavond voor al haar huidige leden, maar ook aan de voormalige leden van de BVV wordt gedacht.

Op zaterdag 17 september organiseert de club namelijk een reünie voor iedereen die in het verleden bij de voetbalvereniging betrokken is geweest. Uiteraard moet de bijeenkomst een gezellig samenzijn worden van vele oudgedienden. De organisatie van de reünie is in handen van zes BVV-vrijwilligers.

Reünie

De reünie is gratis toegankelijk en begint op 17 september om 13.00 uur in het jeugdhonk. Wie wil deelnemen, moet zich wel van tevoren opgeven bij Pieter van Hengel (ghengel [@] upcmail.nl) of kan zich aanmelden via de Facebook-pagina die voor de reünie is opgezet. Daar staan ook de voorwaarden voor aanmelding vermeld. Wie nog leuke foto’s uit zijn BVV-team heeft, wordt tenslotte ook van harte uitgenodigd om die in te sturen!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »