Theorie examenzaal CBR

BARENDRECHT – Op zaterdag 27 augustus start de verbouwing van het CBR examencentrum in Barendrecht. De begane grond van het examencentrum zal worden verbouwd en uitgebreid. Het examencentrum kampt met een fors ruimtegebrek, aldus het CBR.

De verbouwing start op 27 augustus 2016 en duurt drie weken. Vanaf maandag 19 september is het vernieuwde centrum weer open. Theorie-examens worden tijdens de verbouwing niet afgenomen in Barendrecht, de praktijkexamens worden wel vanaf deze locatie gehouden.

Gesloten

Voor de theorie-examens is examencentrum Barendrecht vanaf vrijdag 26 augustus 14.00 uur gesloten. Kandidaten kunnen tot medio september voor hun examens terecht in Rijswijk (Lange Kleiweg 30), Schelluinen (Sportlaan 2a) of Breda (Heerbaan 4).

Praktijkexamens

Tijdens de verbouwing nemen we de praktijkexamens gewoon af vanaf de 1e etage in Barendrecht. Dat zal helaas niet zonder enig ongemak en overlast gepaard gaan. Zo is de catering in deze periode niet aanwezig. Ook qua parkeer- en vertrekmogelijkheden kunnen er in de verbouwingsperiode wijzigingen optreden. Tussentijdse wijzigingen vermelden we tijdig op het publicatiebord op de 1e etage. Wij hopen dat u begrip heeft voor dit tijdelijk ongemak.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »