GroenLinks Barendrecht stelt kandidatenlijst GR18 vast, Arie Kooijman lijsttrekker

BARENDRECHT – GroenLinks Barendrecht gaat voor vijfde keer meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. In de ledenvergadering van de afdeling Albrandswaard, Barendrecht en Ridderkerk is voor elk van de gemeenten de kandidatenlijst vastgesteld.

De top drie van de Barendrechtse lijst met 17 kandidaten vertegenwoordigt drie generaties. Lijsttrekker is Arie Kooijman (67), nummer 2 is Ada Dekker (40) en nummer 3 Sybe de Werk (19).

De afgelopen vier jaar heeft Arie Kooijman zich ingezet in de Barendrechtse gemeentepolitiek, eerst als buitengewoon commissielid en de afgelopen ander half jaar als gemeente raadslid. In Albrandswaard gaat GroenLinks voor de eerste keer meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen.


Opmerking: Dit artikel is een (volledig) ingezonden bericht door GroenLinks Barendrecht. In het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen (21 maart, 2018) zullen de komende tijd meer ingezonden stukken van lokale politieke partijen worden gepubliceerd. Deze opmerking is ervoor bedoeld om duidelijk te maken dat deze berichten (volledig) zijn samengesteld door de politieke partijen zelf.
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Politiek« | »