Dalton leerlingen rennen recordbedrag bij elkaar voor Roparunteams

BARENDRECHT – De brugklas leerlingen van het Dalton Lyceum hebben dit schooljaar een recordbedrag opgehaald voor de Roparun met de sponsorloop. Leerlingen renden zich in tropische omstandigheden in het zweet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor twee Roparunteams.

Het totaal bedrag van €8.254,66 euro komt via de teams Taxi Bakker Runners (11) en Running Blind (130) terecht bij de Stichting Roparun. Beide teams ontvingen een cheque van €4.127.33 De klas met het hoogste bedrag is BT1D met €857,45 euro.

Cheques

De leerlingen Eline Verschueren en Jitze van de Hoek, die op individuele basis het meeste geld hadden opgehaald, reikten vanmiddag (Donderdag 22 juni 2017) de cheques uit aan vertegenwoordigers van team Taxi Bakker Runners en team Ropa Running Blind. Brugklas BT1D was de klas met het hoogste opgehaalde bedrag van € 857,45. “Mede namens de Roparun, Taxi Bakker en Ropa Running Blind willen wij iedereen bedanken voor de bijdrage en uiteraard niet te vergeten onze leerlingen voor hun enorme inzet“, aldus de school.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »