BARENDRECHT – [Video] Vandaag (Donderdag 10 december 2015) vond er op het Calvijn Groene Hart een zeer bijzondere lesmarathon plaats, waarvan de gehele opbrengst voor Kika bestemd was.

Leerlingen uit de atheneumplusklas 2ap2 hadden samen met de docenten Coraliene van Dijken en Dana Gooijer allerlei activiteiten georganiseerd, die niet alleen leuk en leerzaam waren, maar ook voor een opbrengst voor het goede doel zouden zorgen.‪

Kerststormbaan

Tussen acht uur ‘s morgens en acht uur ‘s avonds verkochten de tweedeklassers kaartjes voor en surveilleerden bij het kerstspringkussen en de enorme kerststormbaan. Deze luchtkussens vulden bijna de gehele aula en waren een enorm succes. Brugklassers tot vwo-eindexamenkandidaten leefden zich maar wat graag hierop uit. Het motto van de dag ‘Springen voor Kika’ kwam ook duidelijk terug bij het touwtjespringen en dansen.

Bovendien hebben de 2ap2-leerlingen onder professionele begeleiding overheerlijke koeken en taarten gebakken en daarna uiteraard verkocht. Ook maakten zij overheerlijke pizza’s en prachtig versierde cupcakes. De Freestyle-voetbalworkshop en schilderworkshop vielen eveneens erg in de smaak.

Opbrengst

Deze meer dan geslaagde lesmarathon heeft maar liefst €1147,50 opgeleverd, een geweldig resultaat.

Trots op de leerlingen van 2ap2 die samen met mevrouw Gooijer en Van Dijken dit geweldige resultaat voor Kika hebben opgehaald.

Posted by Calvijn Groene Hart on donderdag 10 december 2015

Lesmarathon voor Kika, georganiseerd door 2ap2

Posted by Calvijn Groene Hart on donderdag 10 december 2015

Wat gaat het goed voor Kika!

Posted by Calvijn Groene Hart on donderdag 10 december 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »