ACM waarschuwt voor Barendrechtse webwinkel: Belt politie als je aan de deur komt

BARENDRECHT – De Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwt voor de praktijken van webwinkel royaloutlet.nl te Barendrecht. Royal Outlet verkoopt dure merkkleding en -schoenen met hoge kortingen via internet. Op grond van de meldingen bij ConsuWijzer en eigen onderzoek heeft ACM sterke aanwijzingen dat Royal Outlet bestelde producten niet levert en daarmee regels van het consumentenrecht overtreedt.

Om verdere consumentenschade te voorkomen waarschuwt ACM consumenten voor deze webwinkel. ACM treedt op tegen webwinkels die zich niet aan de regels houden. Op internet zijn veel klachten te vinden over de webwinkel.

Politie als je aan de deur komt

Op de website van de winkelier is onderin de contactpagina al een melding te lezen die je aan het twijfelen zou kunnen brengen over of een aankoop bij de webwinkel wel zo verstandig is: “We hebben nog geen Adres waar spullen Opgehaald kunnen worden net als een winkel De adres die op KVK staat is geen ophaal adres Komen er mensen word er meteen politie ingeschakeld

Waarschuwing

Uit de meldingen van consumenten over royaloutlet.nl blijkt dat zij een bestelling hebben gedaan en het volledige bedrag hebben betaald, maar vervolgens niets geleverd krijgen. Het gaat daarbij vaak om aankopen van honderden euro’s. Ook betaalt het bedrijf consumenten niet binnen de wettelijke termijn van 14 dagen hun geld terug na ontbinding. De webwinkel is telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »