Reddy Keukens opent showroom aan de Stockholm in Barendrecht

BARENDRECHT – Het keukenbedrijf Reddy heeft vandaag (Vrijdag 11 december 2015) haar zevende Nederlandse vestiging geopend aan de Stockholm 5 in Barendrecht. Na vestigingen in onder andere Alkmaar, Doetinchem en Vlaardingen opent Reddy Keukens ook in Barendrecht met de Duitse keukenformule Reddy. Het bedrijf heeft 65 winkels verspreid over heel Europa.

Op de 500 m² showroom zegt Reddy Keukens alles op het gebied van keukens aan te gaan bieden. Reddy ondernemer Christian Twiest: “De beste kwaliteit en functionaliteit tegen een zeer scherpe prijs, dat staat bij Reddy voorop. We werken uitsluitend samen met A-merk leveranciers en bieden voor elke behoefte en elk budget een passende oplossing. De veelzijdigheid en de mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp zijn vrijwel onbeperkt.

“Wij nemen je niet in de maling!”

Reddy maakt deel uit van de MHK Groep, naar eigen zeggen de grootste inkooporganisatie van de Europese keukenmarkt. Daardoor profiteert Reddy van enorme inkoopvoordelen die het bedrijf direct aan de klant zegt door te berekenen. Twiest: “Klanten hoeven bij ons niet te onderhandelen over de prijs: wij vertellen bij Reddy meteen wat de keuken écht kost.

Milieubewuste keukens

Bij Reddy komt het hout uit duurzaam beheerde bossen. De keukens krijgen dan ook het PEFC certificaat. Daarnaast heeft alle apparatuur minimaal energieklasse A+ en meestal A++. De keukens worden in Duitsland geproduceerd. Twiest: “Al onze keukens zijn groen!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »