Zaterdag heropening van Chefs Barendrecht: Shoarmazaak weer open na brand met grote impact

BARENDRECHT – Op vrijdag 15 september 2023 vond er een brand met zeer grote impact plaats bij Chefs Barendrecht aan de Reuchlinhaven. De shoarmazaak was toen net weer 3 weken open na een grote verbouwing. “Het zwaarste en het moeilijkste wat wij hebben moeten meemaken. Machteloos, dat is hoe we ons voelden. Je wilt helpen maar dat lukt niet. Zoveel gedachtes en vragen die door je hoofd spoken. Zoveel tijd en liefde in Chefs Barendrecht gestoken en in een klap was alles weg“, aldus de horecaondernemer.

De brand, ontstaan bij een elektrische bezorgscooter die binnen stond maakte het pand volledig en langdurig onbruikbaar.

Heropening Chefs Barendrecht

Na weer een grote verbouwing om de zaak opnieuw te kunnen openen is het aanstaande zaterdag (23 maart) eindelijk zo ver: Om 14:00 uur zal het restaurant weer officieel de deuren openen en klanten welkom heten: “Na de brand hebben wij hard gewerkt om alles weer op te knappen en we kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te verwelkomen!” Er wordt momenteel gewerkt aan de laatste loodjes.

Voor de klanten die komende maand direct weer langskomen bij Chefs Barendrecht (Reuchlinhaven 4) is er nog een speciale openingsactie: De eerste maand krijg je bij afhalen de derde pizza gratis.

Openingstijden

  • Maandag t/m donderdag 14:00 t/m 23:00 uur, Bezorgen: 16:00 t/m 23:00 uur
  • Vrijdag, zaterdag en zondag: 14:00 t/m 00:00 uur en bezorgen van 16:00 t/m 00:00 uur

* Openingstijden zoals vastgesteld op donderdag 21 maart 2024Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »