Binnenkort nieuw op de Middenbaan: Sushi Eight afhaal- en bezorgrestaurant

BARENDRECHT – Op de Middenbaan wordt momenteel gewerkt aan de inrichting van een nieuwe sushi winkel: Sushi Eight. Het is een franchise onderneming met zo’n 40 sushi afhaal en bezorgrestaurants door heel Nederland. Sushi Eight zal zich vestiging in het pand aan de Middenbaan 74.

Aan de Middenbaan 74 zat (snack)restaurant Denco’s Place/Denco’s Lunchroom, welke in 2022 nog grootschalig is verbouwd/opgeknapt, maar al snel na de opening ter overname te koop werd aangeboden. Een prijs van €45.000 wist geen kopers te trekken, de prijs werd daarna verlaagd naar €20.000.

Sushi Eight

Als we een blik op het menu werpen van een vestiging in de regio zie je naast diverse soorten sushi ook mini loempia’s, cruspy chicken rolls , (veggie) bowls en diverse (kip) snacks op het menu staan. De sushi/snacks kunnen per stuk worden gekocht, of in een box tot 96 stuks tegelijk.

In de regio heeft Sushi Eight oa al afhaal en bezorgrestaurants in Papendrecht, Puttershoek en Krimpen aan den IJssel. Een exacte openingsdatum van Sushi Eight in Barendrecht is op dit moment nog niet bekend.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »