Blokker vestiging in Carnisse Veste sluit eind december definitief de deuren

BARENDRECHT – De Blokker vestiging in winkelcentrum Carnisse Veste sluit binnenkort de deuren. Over twee weken, op zaterdag 24 december 2022, zal de winkel voor het laatst geopend zijn, daarna sluiten definitief de deuren van de winkel in Carnisselande. De Blokker heeft dan nog wel een vestiging aan de Middenbaan in het centrum van Barendrecht.

Verhuizingen en verbouwing

De Blokker is momenteel gevestigd nabij de roltrappen van/naar de parkeergarage van het winkelcentrum. De Kruidvat, schoenenwinkel Nelson en Kruithof Optiek zullen in het nieuwe jaar moeten verhuizen om plaats te maken voor een supermarkt die 5 panden in beslag zal nemen (vermoedelijk de Lidl). De roltrappen zullen hiervoor worden vervangen door rolbanden, zodat het winkelend publiek met een winkelwagen van/naar de supermarkt en parkeergarage kan.

Het lijkt erop dat de winkeliers die moeten verhuizen (deels) naar het vrijkomende pand van de Blokker zullen worden verplaatst. Een tweetal panden (tussen de Kruidvat en Nelson) staat al langere tijd leeg en worden momenteel gebruikt als kantoorruimte voor de eigenaar van de Carnisse Veste (Ping Properties). Ook deze ruimtes zullen op termijn worden gebruikt voor de nieuwe supermarkt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »