Onnink & Zn gaat na 95 jaar de winkel aan de 2e Barendrechtseweg sluiten

BARENDRECHT – Na een periode van 95 jaar heeft G.B. Onnink & Zn BV, gevestigd aan de 2e Barendrechtseweg 184, besloten om haar winkel-activiteiten af te stoten. Vele jaren zijn er aan de 2e Barendrechtseweg ijzerwaren en gereedschappen verkocht met de daarbij behorende service, persoonlijke bediening, ondersteuning en vakkennis.

Heel vaak werd er dan ook door de klanten gezegd “jullie moeten hier nooit weggaan, hoor!” Door veranderingen in de markt is deze service-formule niet meer levensvatbaar. Onnink zal haar winkeldeuren sluiten op 1 april 2019. Tot die tijd zal er opheffingsuitverkoop zijn.

Onnink

De diensten voor slotenservice, levering en montage van hang-en sluitwerk, beveiliging en overige werkzaamheden zullen in de loop van het jaar in een nieuwe formule worden hervat.

De andere tak van de Firma Onnink is de afdeling verwarming/installatietechniek. Deze tak wordt voortgezet volgens de vertrouwde formule van vakbekwaamheid, service en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

Als de winkel is gesloten, zal de afdeling verwarming/installatietechniek op termijn verhuizen naar een ander pand. Het huidige pand aan de Barendrechtseweg is dan te groot en zal worden verkocht aan een Barendrechtse mede-middenstander.

Rest ons nog onze klanten te bedanken voor de vele jaren van klandizie en het in ons gestelde vertrouwen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »