De Roti Expert opent zaterdag afhaalrestaurant in Carnisse Veste: Roti to go

BARENDRECHT – Zaterdagmiddag opent ‘De Roti Expert’ de deuren in winkelcentrum Carnisse Veste. “Bij de Roti Expert zijn er niet alleen lekkere roti’s, belegde broodjes zoals: kerrie kip, ketjap kip, hete kip, bakkeljauw, maar ook nasi, tjauw min en witte rijst TO GO, roti rol, bara’s en meer

Update: De Roti Expert geopend in winkelcentrum Carnisse Veste

De feestelijke opening voor klanten vindt zaterdag 8 september plaats om 13.00 uur. Het afhaalrestaurant is gevestigd aan de Van Beuningenhaven 39 (waar eerder kinderkledingwinkel Comeback was gevestigd). Als openingsactie (alleen zaterdag tot 21:00 uur) is er roti met kip en een blikje drinken naar keuze voor €8,50.

Roti to go

De Roti Expert in winkelcentrum Carnisse Veste is een afhaalrestaurant. “We hebben een heel uitgebreid assortiment Roti. Wat wij ook gaan doen zijn ‘to-go-pakketten’ waarbij klanten in vier stappen een pakket kunnen samenstellen. Dat houdt in dat wij basispakjes hebben met nasi, tjauw min en witte rijst die klanten kunnen aanvullen.” Na de basis kiest de klant het vlees: ketjap kip, hete kip, kerrie kip, bakkeljauw of ei. Als derde stap kan er als mix cherrytomaten, sla of komkommer bij worden gekozen. Tot slot kan er een frisdrank naar keuze worden toegevoegd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »