BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren (Zaterdag 10 februari 2018) heropende kinderkledingwinkel ‘Comeback’ op de Middenbaan. Tot eind januari was de winkel gevestigd in de Carnisse Veste, maar vanwege ruimtegebrek is de winkel naar een groter pand op de Middenbaan verhuisd.

Mede dankzij de nieuwe (grotere) ruimte hoopt de eigenaresse, naast het huidige assortiment merkkleding, binnenkort ook nieuwe merken toe te voegen aan de collectie kinderkleding.

Klanten

De afgelopen 4 maanden zat de winkel in een pand op winkelcentrum Carnisse Veste, hier is inmiddels al een vaste klantenkring opgebouwd. Het assortiment richt zich voornamelijk op de modieuze ouders. Veel van hen kennen de verschillende kledingmerken al, maar voor wie dat nog niet weet is er persoonlijk modeadvies mogelijk door de medewerkers, zo vertelde de eigenaresse gistermiddag (Zaterdag 10 februari 2018) tijdens de officiële openingsdag.

De opening van de winkel stond eigenlijk al gepland voor 27 januari, maar vanwege uitloop in de verbouwing is de winkel op 10 februari open gegaan.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »