De Roti Expert geopend in winkelcentrum Carnisse Veste

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Zaterdag 8 september 2018) is De Roti Expert in winkelcentrum Carnisse Veste officieel geopend. De opening werd verricht door de kinderen van eigenaresse Ghita (rechts op de foto). Nadat het lint was doorgeknipt stroomden direct de eerste klanten binnen.

Rond etenstijd bleek het afhaalrestaurant al in de smaak te vallen: een flinke hoeveelheid mensen stond in de rij te wachten om te mogen bestellen.

Roti Expert

Het afhaalrestaurant is gevestigd aan de Van Beuningenhaven 39 (vlakbij de roltrappen) en is van plan de komende tijd uit te breiden naar een bezorgdienst. Op dit moment kunnen maaltijden alleen nog worden afgehaald. Klanten kunnen losse broodjes met diverse soorten kip bestellen of kiezen uit een roti to-go pakket. Deze kan in het restaurant zelf of via de website van De Roti Expert worden samengesteld.

Openingstijden

De openingstijden van de Roti Expert in de Carnisse Veste (zoals vastgesteld op zaterdag 8 september):

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag t/m zaterdag: 11:00 – 21:00 uur
  • Zondag: 14:00 – 21:00 uur

De fotograaf van dienst kan bevestigen dat de hete kip inderdaad erg pittig is en goed smaakt :-)


Foto van de rij mensen voor de deur van De Roti Expert, ingezonden door: VladaBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »