Kippie Barendrecht nieuwe maaltijdwinkel in Carnisse Veste

BARENDRECHT – [Update: Opening] Donderdagochtend 5 november opent om 9:00 uur de nieuwe maaltijdwinkel Kippie Barendrecht in de Carnisse Veste. De eerste 30 klanten krijgen op de openingsdag bij een minimale besteding van €10 een partyschotel met 30 hapjes t.w.v. € 9,95 kado! De winkel is gevestigd in de winkelpassage vanaf de parkeergarage (beneden).

Kippie Barendrecht

Bij Kippie Barendrecht kun je terecht voor grill- en maaltijdproducten, waaronder partyschotels en de Kippiepan. Een kant-en-klare pan vol met hapjes die in diverse smaken en formaten te verkrijgen is. Thuis warm je de pan op en kun je 30 minuten later ervan smullen. De pan zelf breng je later terug naar de winkel.

Er zijn 15 soorten van de Kippie pan, waaronder snack, saté en dönner pannen. Voor luxe broodjes, borrelhapjes, kippenpoten, saté en drumsticks kun je ook terecht in de winkel.

Openingstijden

De winkel is van maandag t/m donderdag open van 8:00 tot 18:00, op vrijdag tot 20:00 en op zaterdag tot 17:00. Op zondag is de winkel gesloten. Controleer voor actuele openingstijden altijd eerst de website van de winkelier.

Update 5 nov: Opening

De opening van Kippie Barendrecht in de Carnisse Veste vond vanochtend (Vrijdag 23 oktober 2015) om 9 uur plaats. Vanwege de eerdere aankondiging dat de winkel om 8 uur zou worden geopend kregen mensen die er al eerder stonden een gele brief als bewijs dat ze één van de eerste dertig waren. Deze eerste klanten ontvingen een partyschotel kado bij besteding van minimaal €10. Naast Kippie Barendrecht opende ook Bakker Klootwijk en Kaas Enzo vanochtend (Vrijdag 23 oktober 2015) weer hun deuren op de Carnisse Veste.

Update: Vanochtend (Vrijdag 23 oktober 2015) zijn Kippie Barendrecht, Bakker Klootwijk en Kaas en Zo geopend op de Carnisse Veste -…

Posted by BarendrechtNU.nl on donderdag 5 november 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »