Netwerk ViZi haalt ruim €6.000 op voor Daniel den Hoed Kliniek

BARENDRECHT/RHOON – [Foto] Donderdag 3 juli heeft Netwerk ViZi tijdens haar eerste lustrum € 6.168,- opgehaald voor de Daniel den Hoed Kliniek. Het jaarlijkse ZomerEvent van dit ondernemende vrouwennetwerk stond dit jaar in het teken van vijf jaar ViZi en een actie voor de Daniel den Hoed Kliniek, die dit jaar 100 jaar bestaat. Het Kasteel van Rhoon was dit jaar de feestelijke ambiance, waar zo’n 80 dames in de rozentuin bijeen kwamen.

Serenade voor oprichter ViZi

Het ZomerEvent werd geopend door voorzitter Mariëlle van de Erve. Ze blikte met grote trots terug op 5 jaar ViZi.  Vervolgens werd Mariëlle in het zonnetje gezet met een heuse serenade over haar rol en betrokkenheid t.b.v. de oprichting en al haar werk wat zij voor ViZi de afgelopen vijf jaar verrichtte. Na de toost verzorgde het Kasteel van Rhoon een walking dinner in de rozentuin van het Kasteel. Tijdens de avond konden de ViZi-leden loten kopen, waarvan de hele opbrengst bestemd was voor Daniel den Hoed Kliniek. De hoofdprijs werd beschikbaar gesteld door Ad Janssen: een diner en een overnachting in Kasteel van Rhoon. Lid Karin van der Meer was de gelukkige en bijzonder blij met haar prijs. Op muziek van DJ Daan werd de avond vervolgd met een spetterend feest.

Opbrengst goede doel

De actie ’24-uur-met-ViZi bij Daniel den Hoed’ op 16 mei heeft veel in gang gezet. Naast het sponsoren van de 30 ViZi-leden, die op 16 mei jongstleden het personeel van de Daniel den Hoed Kliniek hebben ondersteund, hebben diverse leden zelf acties met hun bedrijf opgezet om geld in te zamelen. Tezamen met de opbrengst van de loten, is het fabuleuze bedrag van € 6.168,- opgehaald. Dit bedrag werd op originele wijze overhandigd aan Leonore Tuijt,  verantwoordelijk voor de fondsenwerving van de Daniel den Hoed en Yvonne Peschier, kunstzinnig therapeut. Het bedrag zal worden besteed aan kunstzinnige therapie voor de kankerpatiënten.

Over Netwerk ViZi

ViZi: Vrouwen in Zaken inspireren, is hét professionele netwerk voor zakenvrouwen met ambitie uit Barendrecht, Albrandswaard en Hoeksche Waard met ruim 85 leden. In dit eigentijdse ondernemersnetwerk vind je inspiratie, praktisch advies én mooie opdrachten. Ondernemende vrouwen uit deze regio zijn welkom om vrijblijvend een netwerkbijeenkomst bij te wonen. Zie meer informatie op www.netwerkvizi.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »