Eerste wandeldag van Avondvierdaagse vanaf VV Smitshoek afgelast

BARENDRECHT – De eerste wandelavond van de Avondvierdaagse vanaf VV Smitshoek gaat vandaag (Maandag 10 juni 2024) niet door. De organisatie heeft vanwege de weersvoorspelling uit veiligheidsoverwegingen moeten besluiten om de wandeling af te gelasten.

Vanwege de (harde) wind bestaat het risico op takken die afbreken op de route van de wandeling die gepland stond. Het KNMI heeft code geel afgegeven.

De wandeling van morgen (Dinsdag 11 juni 2024) (dinsdag) staat vooralsnog wel op de planning om door te gaan. Zo’n 500 deelnemers zullen dan aan de start van deze editie van de Avondvierdaagse in Barendrecht verschijnen.

De feestelijke intocht van deelnemers zal nog steeds plaatsvinden op donderdag 13 juni. De organisatie beraadt zich nog over een mogelijk extra wandeldag op de vrijdag. Vooralsnog is donderdag -na een avond-drie-daagse- de laatste wandeldag.

Artikelfoto via: Laatste wandeldag voor Avondvierdaagse in centrum Barendrecht 2024Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »