Jeugd op de vlucht voor de politie tijdens The Hunt

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanavond (Vrijdag 7 juni 2024) vond de 2e editie plaats van ‘The Hunt’ in Barendrecht. Tijdens deze activiteit mogen jongeren vluchten voor de politie en handhavers, maar hiervoor gelden uiteraard wel regels.

Tientallen kinderen in witte scheurpakken sloegen na de briefing in jongerencentrum BLOK0180 ‘op de vlucht’. Ze kregen 5 minuten de tijd om een veilig plekje in de buurt te zoeken (Lagewei en Vrouwenpolder) waarna politieagenten en handhavers te voet en op fietsen achter ze aan kwamen. De politie zette ook 2 motoragenten in en keek met een drone vanuit de lucht mee. Burgemeester Schneider gaf om 18:45 uur het startschot voor The Hunt.

De 5 deelnemers die het langst uit handen van de politie bleven hebben een prijs gewonnen. Als je gepakt (aangetikt) werd raakte je één leven kwijt en mocht je daarna nog een keer op de vlucht slaan. Na twee keer te zijn gepakt, ben je af.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »