Benefietconcert Harmonievereniging haalt €3.221 op voor De Kleine Duiker

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Zaterdag 1 juni 2024) vond de benefietavond van Harmonievereniging Barendrecht plaats voor De Kleine Duiker. De avond werd geopend met muziek door het Harmonieorkest, gevolgd door de Big Band Barendrecht. Tijdens het concert werd bezoekers om een donatie gevraagd waardoor aan het eind van de avond een cheque van €3.221 kon worden overhandigd aan De Kleine Duiker (op het moment van de uitreiking zelf was het bedrag nog €2.747).

Vrijwilligers en medewerkers van De Kleine Duiker waren tijdens de benefietavond aanwezig om hun verhaal met het publiek te delen. “Het was een geslaagde en mooie avond vol mooie muziek! In de loop van de avond mochten we een mooie cheque in ontvangst nemen. Uiteindelijk is aan het eind van de avond het bedrag nog verder opgelopen naar €3221,77! We willen Harmonievereniging Barendrecht ontzettend bedanken voor al hun inzet en de fantastische avond! We zien iedereen enorm dankbaar“, aldus De Kleine Duiker in een dankbericht op social media.

Harmonievereniging Barendrecht: “Wat een geslaagde avond was het gisterenavond. Ons benefietconcert voor De kleine duiker heeft maar liefst EUR 3.221 opgebracht. Het warme weer liet ons een beetje in de steek maar de sfeer was er niet minder door. Zanger Arjen van de Merwe kreeg het publiek ook goed mee. Wij willen de gemeente, het publiek en alle sponsors en vrijwilligers hartelijk bedanken voor dit mooie resultaat

Zie ook: 6 juni: Food Market voor de Kleine Duiker bij Portus Groene HartBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »