FOTO'S: Laatste wandeldag voor Avondvierdaagse in centrum Barendrecht 2024

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Donderdag 6 juni 2024) vond de vierde en daarmee laatste wandeling plaats van de Avondvierdaagse in het centrum van Barendrecht. In totaal hebben 1.457 deelnemers meegelopen en na 4 dagen wandelen hun medaille mogen ophalen. Op deze laatste wandeldag was het een stuk drukker dan de voorgaande dagen. Er liepen niet alleen meer ouders/begeleiders mee, maar ook stonden er langs de hele route familieleden en vrienden om de wandelaars te feliciteren met hun wandelprestatie.

Bekijk hier de foto’s van (bijna…) alle wandelaars bij de doorkomst in Park Buitenoord (de foto’s staan dit keer helaas niet helemaal in chronologische volgorde, dus misschien moet je iets langer zoeken naar je eigen foto :-).

Vanaf aanstaande maandag (10 juni) begint de Avondvierdaagse Barendrecht weer opnieuw, maar dit keer in Carnisselande, met als startpunt VV Smitshoek.

 
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »