FOTO'S: Avondvierdaagse Carnisselande van start vanaf VV Smitshoek 2024

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanavond (Dinsdag 11 juni 2024) zijn ruim 500 deelnemers van start gegaan met de Avondvierdaagse in Carnisselande, Barendrecht. Vorige week werd de Avondvierdaagse aan de centrumkant van Barendrecht gelopen. De organisatie heeft dit jaar gekozen voor 2 edities van de Barendrechtse Avondvierdaagse met ieder een eigen startlocatie.

De eerste wandeldag in Carnisselande moest gisteravond worden afgelast vanwege het slechte weer. Deze eerste editie in Carnisselande is daardoor vooralsnog een wandel-drie-daagse. Donderdag worden alle wandelaars opgeroepen in het oranje gekleed mee te lopen.

Wethouder Margo Stolk (sport) gaf vanavond (Dinsdag 11 juni 2024) om 18:00 uur op geheel eigen wijze het startschot van de Avondvierdaagse: Vanwege een defecte toeter moest de wethouder de stembanden even smeren om zelf een luid startsignaal door de speakers te laten klinken.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« |