2-jarig bestaan van BLOK0180 gevierd met bewoners en jongeren

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag 7 september vierde het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn het 2- jarige bestaan van BLOK0180. Bewoners uit de wijk Lagewei, wethouder Reshma Roopram, wijkagent Gert- Jan Huijser, directeur van KijkopWelzijn Irma Heuft en de kersverse kinderburgermeester Anaïs Swirc waren aanwezig.

Daarnaast kwamen er uiteraard jongeren op het feestje af. Buiten stond de pannakooi en ook de BBQ was aangestoken. De muziek werd binnen verzorgt door DJ JEFFZ.

BLOK0180

Het jongerencentrum werd in september 2016 geopend met een optreden van Broederliefde. In mei van datzelfde jaar werd de MFA al officieel geopend en in gebruik genomen.

BLOK0180 is de Jongerenvoorziening van Barendrecht. Jongeren vanaf de eerste klas middelbare school kunnen hier terecht voor activiteiten op het gebied van recreatie, educatie en sport. Heb je een idee? Stuur een mail naar info@blok0180.nl of spreek een jongerenwerker aan tijdens een van de inlopen. Samen gaan we dan met je idee aan de slag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »