Feestelijke Burendag en lancering van buurtplatform op het Middeldijkerplein

BARENDRECHT – Op zaterdag 22 september 2018 organiseren de samenwerkende partners – Humanitas DMH, Kunstexpress,en bewonersplatform Buurt Bestuurt Middeldijkerplein en omstreken – voor de tweede keer een Burendag op het Middeldijkerplein van 11.00 tot 15.00 uur onder het motto: ”Heel de buurt bakt taarten”.

Buurtbewoners (Reling, Meren-Zuid, Waterkant en Havenkwartier) kunnen zich opgeven per email naar buurtbestuurtmiddeldijkerplein@gmail.com voor 15 september 2018 om mee te doen aan deze taartenbak wedstrijd.

Burendag

Alle buren zullen tijdens de burendag van de baksels proeven. Door te stemmen wordt er vervolgens bepaald wie de beste “buurtbakker” wordt. De taarten kunnen worden ingeleverd tussen 10:30 en 11:00 uur. Ook voor de kids is er een wedstrijd; versier jij de mooiste cupcake?

Vanaf 11.00 uur staat de koffie, thee en een koekje klaar bij de winkel van Humanitas DMH. Voor de kinderen is er een springkussen en ze kunnen geschminkt worden bij Kunstexpress Humanitas DMH.

Om 14:00 uur wordt bekend gemaakt wie de beste “buurtbakker” is en wie de mooiste cupcake heeft versierd.

Muziek en hapje&drankje

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het meezingkoor van de Barendrechtse Harmonie Vereniging. Zij treden op van 11.30 uur tot 13.30 uur met een half uur pauze tussendoor. Verder zal er rond de middag een hapje en een drankje zijn ter verzorging van de inwendige mens. Gratis consumptiebonnen zijn verkrijgbaar in de winkel van Humanitas.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »