Broederliefde zet BLOK0180 op zijn kop tijdens openingsfeest

BARENDRECHT – [Foto’s + Video’s] Gisteravond (Zaterdag 3 september 2016) werd BLOK0180, het nieuwe jongerencentrum van Barendrecht, officieel geopend voor de jongeren. Eerder dit jaar werd BLOK0180, onderdeel van de MFA Zichtwei, al in gebruik genomen.

DJ Regor Kien en Dj Roop zorgden tijdens het feest voor de muziek, maar het absolute hoogtepunt van de avond was het optreden van Broederliefde. De rapgroep uit Rotterdam Spangen verbrak deze week een jaren oud record van Frans Bauer: het album van Broederliefde staat al meer dan 13 weken op nummer 1 in de album top 100.

Broederliefde

In een half uur tijd wisten de heren van Broederliefde BLOK0180 op zijn kop te zetten. Er werd flink meegezongen en gedanst in de zaal. Op het uitverkochte feest waren 150 jongeren in de leeftijd van 16 tot (ongeveer) 22 jaar aanwezig. De geluksvogels die vooraan stonden wisten nog diverse selfies met de populaire rappers te maken. Eén dolblije fan mocht Broederliefde backstage ontmoeten. Na het optreden verzamelden de andere jongeren zich voor de uitgang van BLOK0180 om nog even met hun idolen op de foto te kunnen voordat ze weer vertrokken naar het volgende optreden. Het feest kwam om 2:00 uur op zijn einde.

BLOK0180

Vanaf deze maand zal KijkOpWelzijn diverse activiteiten gaan organiseren in BLOK0180. Denk hierbij aan een cursus deejayen, zelfverdediging, boksen, topsport coaching, weerbaarheidstraining, dansen en mode. Zo kunnen dames van tussen de 16 en 23 jaar iedere dinsdagavond terecht in BLOK0180 voor de Ladies Night (Chill, fashion, dance, make-up).

Vrijwilligers

Vind je het leuk om vrijwillig het team van BLOK0180 te komen versterken? Ze zoeken enthousiaste jongeren voor achter de bar maar ook voor het programmeren en organiseren van activiteiten, evenementen en acts. Vind je het leuker om met licht en geluid bezig te zijn? Ook dat kan binnen BLOK0180.

Video’s
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »