Inloopavond over ontwikkeling van appartementen nieuwbouwproject Stationstuin

BARENDRECHT – De gemeente gaat de Stationstuin (voorheen oude zwembadlocatie) ontwikkelen tot een aantrekkelijke woonlocatie. Het project omvat drie woonblokken met in totaal 82 levensloopbestendige appartementen in het koop- en (sociale) huursegment. BAM Wonen gaat de ontwikkeling van de Stationstuin verzorgen.

Tijdens de inloopavond op maandag 10 september kunt u binnenlopen in de hal van het gemeentehuis wanneer u dat uitkomt, er is geen plenaire presentatie. Vooraf aanmelden is niet nodig.  (Let op: Deze bijeenkomst gaat niet over de verkoop van de woningen).

Ontwikkeling Stationstuin

Gemeente Barendrecht: “Op maandag 10 september vertellen wij u tijdens een inloopavond van 19.30 – 21.00 uur meer over de plannen. Zo ontvangt u informatie over de procedure van het wijzigen van het bestemmingsplan en het eerste schetsontwerp van de buitenruimte. Ook is de bouwer BAM Wonen aanwezig om u meer te vertellen over het ontwerp van de drie appartementenblokken, de bouwplanning en over de vergunningsaanvraag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »