Nieuwe appartementen 'Stationstuin' eind van de zomer in de verkoop

BARENDRECHT – Op de voormalige plaats van zwembad ‘t Keerpunt ontwikkelt BAM Wonen in samenwerking met de gemeente Barendrecht de Stationstuin: drie gebouwen met appartementen, verdeeld over vijf woonlagen.

In de 3 gebouwen komen 23 sociale huur appartementen, 30 koop appartementen en 29 beleggershuur appartementen (82 totaal). Rond de gebouwen komen zo’n 140 nieuwe parkeerplaatsen.

Appartementen

De 30 appartementen van gebouw 2 gaan na de zomer van dit jaar in verkoop (vanaf € 270.000,- v.o.n.). Het gaat om driekamerappartementen met een woonoppervlakte variërend tussen 90 en 100 m2. Alle woningen beschikken over een berging op de begane grond. Uniek aan de appartementen van de Stationstuin is bovendien dat je ervoor kunt kiezen om (delen van) je woning volledig woonklaar te laten opleveren.

Zie jij jezelf al wonen in één van de driekamerappartementen van de Stationstuin en wil jij als eerste het laatste nieuws ontvangen? Dan kun je je via de website van Homestudios aanmelden als geïnteresseerde.

Groen

De drie gebouwen van de Stationstuin worden gebouwd in een parkachtige omgeving; hoewel je alle faciliteiten van Barendrecht binnen handbereik hebt, woon je toch in een groene omgeving. Daarnaast worden alle appartementen van de Stationstuin gasloos opgeleverd en zijn ze daarmee helemaal klaar voor de toekomst!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »