23 juli - 23 aug: Expeditie Wiedewei is van start gegaan!

BARENDRECHT – Afgelopen maandag opende Expeditie Wiedewei de hekken. Op het terrein van scoutinggroep Jhr. Beelaerts van Blokland in Barendrecht wordt er door Kibeo voor kinderen vanaf 7 jaar een groen en uitdagend vakantieprogramma georganiseerd.

Bij Expeditie Wiedewei draait alles om samen met vriendjes plezier maken en te ontdekken, ravotten en beleven in de natuur. “De eerste dagen waren al een groot succes, de kinderen hebben heerlijk het terrein verkend en natuurlijk heel veel waterspelletjes gedaan!“, aldus Kibeo. Alle kinderen vanaf 7 jaar die een zwemdiploma A en B hebben, zijn van harte welkom!

Expeditie

De basis van het programma is de GroenmiX; een programma boordevol leuke activiteiten zoals een blotevoetenpad maken, een insectenhotel bouwen, smoothies maken en buitenbingo. Daarnaast wordt er ook volop gebruik gemaakt van het uitdagende scoutingterrein en doen de kinderen spannende expedities. Er worden spectaculaire races georganiseerd, de kinderen gaan een brug bouwen en op vlaggenroof.

Wil jouw kind ook mee komen spelen? Dat kan, er zijn nog wat plaatsjes vrij! Opgeven kan via klantrelatie@kibeo.nl of 0113-760 250 (online inschrijven (info) is niet meer mogelijk, alleen telefonisch of per mail). Ook kinderen die gewoonlijk niet naar de BSO van Kibeo gaan, zijn van harte welkom om mee te spelen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »