Doneer oud elektrisch gereedschap aan Zorggroep de Toekomst, krijg 20% korting bij Karwei Carnisselande

BARENDRECHT – Vanaf vandaag (Zaterdag 28 juli 2018) krijg je 20% korting op nieuw gereedschap bij Karwei Carnisselande als ze een oud (werkend) elektrisch gereedschap inleveren. Het gereedschap zal door Karwei worden geschonken aan Zorggroep de Toekomst, die het gereedschap zullen gebruiken voor activiteiten met cliënten.

Zorggroep de Toekomst is een stichting die dagbesteding en individuele begeleiding aanbiedt. De dagbesteding is erop gericht mensen met geheugenproblemen, psychiatrische problemen en/of een lichte fysieke beperking een zinvolle en gezellige dag te bezorgen.

Gereedschap voor dagbesteding

De Barendrechtse Uitdaging heeft onlangs het verzoek gekregen van Zorggroep de Toekomst om gereedschappen voor houtbewerking. Voor de met name licht dementerende ouderen biedt Zorggroep de Toekomst dagbesteding aan in houtbewerking. Met de (veelal) mannen worden mooie spullen gemaakt zoals plantenbakken, tuinbanken, stoelen etc. De opbrengst van deze spullen kunnen dan de kosten dekken van de huur van de werkplaats.

Zij zoeken hiervoor vooral elektrische gereedschappen. KARWEI Barendrecht-Carnisse heeft recent het aanbod gedaan om klanten een voucher met 20% korting voor nieuw gereedschap te bieden als mensen hun elektrisch gereedschap voor dit doel willen doneren. Deze ‘oude’ gereedschappen worden dan gedoneerd aan Zorggroep de Toekomst. Vanaf vandaag (Zaterdag 28 juli 2018) kan er gebruik worden gemaakt van deze actie (in ieder geval één week, indien nodig iets langer)

Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging: “Het wordt dus een uitdaging voor u allen om op zolder of in de schuur te kijken of u (elektrische) gereedschappen heeft die u wilt afstaan voor de werkplaats van Zorggroep de Toekomst, die daarmee de mannen een mooie en zinvolle dagbesteding kan bieden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »