Vrijdag 31 aug. open dag: Nieuwe muzikale seizoen van Harmonievereniging Barendrecht van start

BARENDRECHT – Vandaag (Donderdag 30 augustus 2018) start het nieuwe muzikale seizoen bij de Harmonievereniging Barendrecht. De lessen starten morgen (Vrijdag 31 augustus 2018) weer in het Trefpunt aan de Dr. Kuyperstraat.

Vrijdag 31 augustus is tevens een open dag van 9.30 tot 12.00 en van 14.00 tot 21.30 uur. Hier kunnen kinderen en volwassenen kennis maken met de diverse groepen en orkesten maar ook de diverse lessen en instrumenten uitproberen onder deskundige leiding.

Muziekinstrumenten

U kunt terecht op: klarinet, basklarinet, saxofoon, dwarsfluit, trompet, trombone, bariton, euphonium, bas-tuba, hoorn, viool, gitaar, piano, blokfluit, gestemd- en ongestemd slagwerk. De lessen op fagot, hobo, cello, strijkbas en accordeon worden door externe docenten gegeven. Naast individuele les is ook groepsles mogelijk.

Daarnaast geeft de vereniging aan jonge kinderen Algemene Muzikale Vorming op peuter-, kleuter- en middenbouw leeftijd. Kinderen komen op een speelse manier in aanraking met muziek die bij betreffende leeftijd past en leren gaandeweg de opleiding de (vervolg) instrumenten kennen door deze te beluisteren en uit te proberen.

Opleidingen

De visie van de opleiding bij de vereniging is dat kinderen (en ook volwassenen) worden opgeleid tot muzikanten en niet alleen als instrumentalisten. De opleidingen worden intern gegeven door een tiental gekwalificeerde en ervaren docenten op 5 verschillende dagen per week.

Vereniging

Bent u niet in de gelegenheid om op vrijdag langs te komen. De vereniging staat ook met een kraam op zaterdag 1 september bij de Uitmarkt bij het Kruispunt . Optreden van de jeugd op 1 september van 14.00 tot 15.00 uur op het podium voor het Kruispunt.

U bent altijd welkom om een repetitie bij te wonen. Kijk op de website voor de dagen en tijden van diverse groepen en orkesten harmoniebarendrecht.nl Opgeven en informatie: secretaris@harmoniebarendrecht.nl of app/bel Maria Prooi 06-42412638.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »