Cheque twv €1.000 voor Tennis Vereniging Barendrecht tijdens live uitzending Voetbal Inside

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdagavond waren wethouder Lennart van der Linden (sport) en Leon van der Wilk (voorzitter van Tennis Vereniging Barendrecht) te gast bij het TV programma Voetbal Inside. Ze waren hier aanwezig voor het project van ‘De Bewuste Kantine‘, waar Barendrechtse sportclubs vorig jaar mee van start zijn gegaan.

‘De Bewuste Kantine’ is een gemeenschappelijk project tussen Vullen of Voeden (van Wilfred en Lili Genee) en de gemeente Barendrecht. De aftrap vond vorig jaar plaats in het Sportcafé.

Cheque

Tijdens de uitzending ontving TVBarendrecht voorzitter Leon van der Wilk een cheque t.w.v. €1.000. Dit bedrag is bestemd voor keukengerei en -apparatuur en ingrediënten voor de eerste gezonde hapjes en drankjes. De cheque werd uitgereikt tijdens de live uitzending van Voetbal Inside op RTL7. Bij TVBarendrecht zal het komende seizoen de bewuste kantine worden geïntroduceerd door het aanbieden van enkele gezonde producten. “Na afloop werd er nog even nagepraat onder het genot van en hapje en een drankje met Wilfred Genee, Jan Boskamp, Rene van der Gijp en Johan Derksen“, aldus Leon van der Wilk.

Vullen of Voeden

De gemeente Barendrecht is de eerste gemeente in Nederland die het project Vullen of Voeden heeft uitgerold over meer kantines. Na de introductie in het sportcafé hebben al 10 sportverenigingen aangegeven hiermee van start te willen gaan. Doel hiervan dat sporters – jong en oud – bewuster en gezonder gaan consumeren.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »