DJ / Deejay / Draaitafels

BARENDRECHT – In de Baerne klinkt al sinds jaar en dag muziek in vele stijlen, van klassiek tot modern en van zacht tot hard. Binnenkort klinkt er een nieuw geluid: De MixMeester gaat DJ lessen verzorgen.

Ter introductie van het nieuwe lesaanbod zal er op woensdag 21 maart 2018 van 15:30 – 16:30u in De Baerne een gratis kennismakingsworkshop “Mixen als een DJ” zijn voor jongeren van 10-18 jaar. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Aanmelden kan door een mail te sturen naar miranda@cultuurlocaal.nl

Mixen

Coördinator Wim Soeters kwam Hugo van Oortmerssen van De MixMeester tegen bij het Cultureel Café in Het Kruispunt begin februari. Ze vonden elkaar in het idee om DJ lessen in Barendrecht aan te bieden. “Het is een interessante aanvulling op ons aanbod, echt iets van deze tijd. Door de lessen binnen CultuurLocaal te organiseren ontstaan er ook mogelijkheden om DJ’s met live muziek te gaan combineren”, aldus Wim Soeters.

Hugo van Oortmerssen is zelf actief als DJ, maar daarnaast gediplomeerd geluidstechnicus en ook bezig als producer en docent. “Ik vind het leuk om jonge mensen te begeleiden die DJ willen worden. Je kan als DJ je eigen muzikaliteit ontwikkelen zonder een instrument te hoeven leren bespelen. Dat is voor sommige mensen een aantrekkelijk idee!”.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »