Gezellige muzikale spelletjesmiddag in Aksent voor mensen met een beperking

BARENDRECHT – [Foto’s] Gistermiddag (Zaterdag 14 oktober 2017) vond er in sporthal Aksent een muzikale spelletjesmiddag plaats voor mensen met een beperking. De dag werd onder andere gevuld met activiteiten zoals dans, karaoke, een ballonnenclown, diverse spelletjes, kleuren en balspelen. Dankzij de vrolijke feestmuziek kwam er regelmatig spontaan een polonaise op gang in de sporthal.

De middag werd georganiseerd door Stichting AAVB. Het motto van deze stichting is: Allemaal anders, allemaal gelijk. Ze organiseren activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, waaronder ook de jaarlijkse kermismiddag in Barendrecht voor mensen met een beperking.

Voor de deelnemers waren er de hele middag vrijwilligers aanwezig om ze te helpen bij alle activiteiten. Het Rode Kruis en de Buurtsportcoach verzorgden ook diverse activiteiten.

Voor meer informatie, zie de website van Stichting Artistieke Activiteiten voor Verstandelijk Beperkten: stichtingaavb.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »