Dakterras voor de mensen van de Zorgnijverij dankzij gulle gever

BARENDRECHT – Dankzij een gulle gift van een anonieme Barendrechtse gever kon de Zorgnijverij afgelopen zomer een dakterras laten bouwen en in gebruik nemen. Omdat de mensen van de Zorgnijverij wel van een feestje houden werd de opening van het dakterras feestelijk gevierd met een herfst BBQ.

Zelf hebben de medewerkers aan de hand van een bouwtekening mooie plantenbakken gemaakt van pallethout. Daarna werden de pakken gevuld met planten, volgens een beplantingsschema wat uitgedacht is door de vader van één van medewerkers. Uiteraard zijn de bakken geverfd in vrolijke kleuren, want daar worden we blij van! Voor zowel de kinderen als de mensen van de dagbesteding is dit dakterras een fijne aanwinst. Zodra de zon schijnt wordt er door de kinderen fijn buiten gespeeld en door de timmermannen gerelaxt in de pauzes.

De Zorgnijverij is een plaats voor dagbesteding voor jongeren/jong volwassenen met een verstandelijke beperking en de afstand die er is tot de arbeidsmarkt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »