Sporthal Aksent, Bachlaan, Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 14 oktober a.s. is er in Aksent Barendrecht aan de Bachlaan een muzikale speldag voor mensen met een verstandelijke beperking. Stichting AAVB werkt samen met het Rode Kruis en de Buurtsportcoach om deze dag tot een succes te maken.

De dag bestaat uit veel gezellige activiteiten zoals dans, karaoke, maar er is ook een ballonnenclown, diverse spelletjes, kleuren, balspelen en nog veel meer. De activiteiten vinden plaats van 12.00 tot 16.00 in Aksent aan de Bachlaan 12.

Muziek, spel en bewegen

Ook dit jaar is er weer veel te doen o.a. karaoke en dans maar ook veel spelletjes en andere activiteiten waaraan deelgenomen kan worden, zoals o.a. de Red Cross Quest van het Rode Kruis en diverse balspellen van en met de Buurtsportcoach. Bezoekers kunnen zich laten schminken en er komt een ballonnenclown. Verschillende kraampjes met lekkernijen o.a. poffertjes en suikerspin en ijs maken het geheel compleet.

Er zullen doorlopend muzikale activiteiten zijn. Voor meer informatie, zie de website van Stichting Artistieke Activiteiten voor Verstandelijk Beperkten: stichtingaavb.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »