Cruyff Court op Campus Lagewei officieel geopend

BARENDRECHT – [Foto’s] Het Cruyff Court op Campus Lagewei is vanmiddag (Woensdag 27 september 2017) officieel geopend. Wethouder Lennart van der Linden (sport) gaf met een schot op het doel de officiële ‘openingstrap’. Dit gebeurde in het bijzijn van Jeffrey Riemslag van de Cruyff Foundation.

Het speelveld is al enkele maanden open voor gebruik en werd vanmiddag (Woensdag 27 september 2017) om 14:00 uur officieel geopend. De jeugd kan vrij op het veld terecht voor sport en spel. De opening werd mede georganiseerd door De Heroes, een groep van 9 jongeren (13 t/m 16 jaar) die vrijwillig hebben geholpen bij de organisatie van de officiële opening van het Cruyff Court.

Activiteiten

Vanmiddag is een voetbaltoernooi gespeeld voor kinderen tot 15 jaar. Vanavond (Woensdag 27 september 2017) om 19:00 uur (tot 21:30 uur) speelt de jeugd van 15 jaar en ouder een toernooi. Het Jongerenwerk van KijkopWelzijn kijkt nu al terug op een succesvolle middag, mede dankzij het goede weer kwamen veel kinderen en publiek op de openingsmiddag af.

Andere activiteiten vanmiddag (Woensdag 27 september 2017) waren o.a. een voetbalworkshop door Manon Melis en Terence Arnaud (Feyenoord ), Jeux de boules, Calisthenics, een opblaasbare stormbaan en de pannakooi.

Foto’sBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »