Vereniging Dorpskern: Overlast aan Oude Haven en Singel voorkomen

BARENDRECHT – Een aantal omwonenden van het  Doormanplein heeft aan de president van de rechtbank te Rotterdam gevraagd de invoering van het autovrij maken van het Doormanplein met ingang van 1 maart 2016 te verbieden. Deze bewoners hebben een procedure gestart om het verbod uit te stellen tot 2 weken nadat er een beslissing is gemaakt over de ingediende bezwaarschriften.

Aangezien de rechtbank geen kans zag dit verzoek op korte termijn te behandelen, heeft de rechtbank de gemeente gevraagd de invoering van het autovrij maken van het Doormanplein uit te stellen.

Verschoven

Het college van burgemeester en wethouders geeft aan dit verzoek van de rechtbank gehoor. De invoering van het autovrij maken van het Doormanplein wordt daarom verschoven naar 1 april 2016. De ingangsdatum voor het autovrij maken van het Doormanplein is de afgelopen maanden al 3 keer eerder uitgesteld.

BarendrechtNU komt graag in contact met de betreffende bewoners (contact).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »