Muziek Centraal 2015, Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – [Programma] Op zaterdag 19 maart, van 12:00 tot 19:30 uur,  zal theater Het Kruispunt in Barendrecht weer bol staan van activiteiten en muziek die verzorgd worden door de verschillende orkesten en groepen van Harmonievereniging Barendrecht.

Dit jaarlijks terugkerend muziekevenement dat mede mogelijk gemaakt wordt door de Rabobank is inmiddels een begrip geworden in Barendrecht. Iedereen is welkom, de toegang is GRATIS! Alle leden van de Harmonievereniging zien ernaar uit u te kunnen begroeten.

Muziek centraal

Vrijwel alle afdelingen zullen acte de présence geven op de podia in de grote zaal en de foyer. Dat betekent dat u kunt genieten van veel verschillende optredens van onder andere de BigBand, de ZangKids, Jeugd- en opleidingsgroepen en –orkesten , de slagwerkgroepen (natuurlijk ook Adrumaline), het Meezingkoor en het Harmonieorkest. Jong en ‘iets minder jong’ zullen tussen van 12.00—19.30 uur niet alleen een muzikale en maar ook een gezellige dag hebben in een met prima sfeer.

Activiteiten

Naast de optredens zijn er meer leuke en interessante activiteiten. Zo kunnen kinderen een prachtige muzikale kleurplaat maken, zelf een instrumentje in elkaar knutselen en is er ook een springkussen en nog andere leuke activiteiten! Vaders, moeders, opa’s en oma’s hoeven zich ook niet te vervelen. Ook zij mogen net als de kinderen de instrumenten uitproberen en meedoen aan de muziekquiz. De winnaar van de quiz wint een gratis proefles. Voor de verzorging van de inwendige mens hoeft u ook het theater niet uit. De vaste cateraar Panita zal u weer van de lekkerste hapjes kunnen voorzien.

Wellicht wilt u zelf gaan zingen, een blaasinstrument spelen of heerlijk op het slagwerk losgaan? Kom dan kijken en luisteren en maak kennis met de vele muzikale mogelijkheden bij Harmonievereniging Barendrecht.

Sponsoren

Harmonievereniging Barendrecht is ook blij met de bijdragen van bedrijven uit Barendrecht e.o. die een groot aantal producten geschonken hebben en op 19 maart als prijs verloot zullen worden. Met het kopen van loten kunnen de bezoekers de Vereniging steunen en blijft MUZIEK CENTRAAL toegankelijk voor iedereen.

Programma

Vandaag: Muziek Centraal in theater Het Kruispunt! Van 12.00 – 19.30 uur treden vrijwel alle groepen van de vereniging…

Geplaatst door Harmonievereniging Barendrecht op vrijdag 18 maart 2016Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »