Dag vol muziek tijdens Muziek Centraal in Het Kruispunt in Barendrecht

BARENDRECHT – Na vier jaar wachten is het zover: Adrumaline presenteert op zaterdag 4 juni hun nieuwe show in Theater Het Kruispunt. Onder de titel “AdrumalineXL” zal de groep weer een veelzijdige slagwerkvoorstelling verzorgen, waarbij de muziek en theater elkaar op bijzondere wijze ontmoeten. Tickets zijn verkrijgbaar via theaterhetkruispunt.nl.

De slagwerkgroep is onderdeel van Harmonievereniging Barendrecht. In vergelijking met de vorige show is Adrumaline gegroeid tot 16 mannen en met een veel uitgebreider instrumentarium. Hierdoor zijn er nog meer muzikale mogelijkheden tijdens dit avondvullend evenement.

Muziek

Onder leiding van dirigent Peter van Lonkhuijsen is het repertoire de laatste tijd flink uitgebreid met zowel bekende als onbekende stukken. Naast een aantal harde en volle stukken is er ook ruimte voor rust en kalmte, wat het programma een grotere diversiteit geeft dan voorheen.

Adrumaline

Adrumaline is een slagwerkgroep vol enthousiasme, passie en toewijding en is een graag geziene gast op lokale en (inter)nationale evenementen. De mannen kunnen met alles muziek maken en instrumenten wisselen elkaar in hoog tempo af. Het plezier dat zij beleven delen ze graag met het publiek waarvoor ze spelen. Of het nou buiten op een festival is, een plechtige bruiloft of in een uitverkocht theater. Adrumaline kan de juiste sfeer creëren en er een onvergetelijke ervaring van maken.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen



« | »