Mooie benefietavond voor kinderen in het Sophia

BARENDRECHT – De benefietavond voor “Het Geheim van Sophia “ was afgelopen vrijdag een groot succes. Zo’n vijfenveertig gasten hebben genoten van het eettheater dat plaatsvond in de bijzondere ambiance op de zolder van de boerderij van Paul Casteleijn. Kok Maidie van den Bos, bekend van Eten aan de Dijk, pakte met het diner geheel in ziekenhuisstijl uit. Het was een waar culinair genoegen met bijvoorbeeld een consumé uit medicijn flesjes en olijven uit een pillenpotje. Tussen de gangen speelde violiste Jacinta van Mil, werden de gasten ontroerd door de zang van Clifford en werden ze vermaakt door Rotterdams cabaret van Trudy en Joop.

Al met al een mooie avond. En niet in het minst om de opbrengst waarmee de realisatie van deel 2 van “Het Geheim van Sophia”, een film voor, met en door patiëntjes weer een stuk dichterbij is gebracht.

U kunt deel 1 van “Het Geheim van Sophia” bekijken via youtube. Als u van de film genoten heeft kunt een kleine gift storten op rekeningnummer NL98INGB0677327528 van de Rotary Club Barendrecht onder vermelding van Benefietavond Het Geheim van Sophia.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »