ZangKids op zoek naar versterking voor najaarsconcert

BARENDRECHT – De ZangKids, het Jeugdorkest, het Aspirantenorkest en het Dagorkest werken samen tijdens een Najaarsconcert met als titel Samenklank. Op zaterdagavond 21 november 2015 zal het weer bruisen in de grote zaal van het Trefpunt.

Alle vier de afzonderlijke groepen, treden niet alleen met een eigen maar ook met een gezamenlijk repertoire op met o.a. de muziek van The Sound of Music en Rhythm of the Dance.

De ZangKids zijn op zoek naar versterking!

Ben jij tussen de 7 en12 jaar oud, zing je graag en wil je beter en makkelijker leren zingen? Kom dan snel een keer meeluisteren en/of meedoen op woensdagmiddag v.a. 16.30 uur bij de ZangKids van Harmonievereniging Barendrecht in het Trefpunt, Dr. Kuijperstraat 4 in Barendrecht.

Spelenderwijs leer je beter zingen. De praktische zangoefeningetjes sluiten altijd aan bij de liedjes. De liedjes zijn vlot; Nederlandstalige liedjes van het junior songfestival, Kinderen voor Kinderen, Musicalliedjes of in Nederlands vertaalde popsongs. (Leren) zingen is vooral leuk!

Informatie en aanmelden voor een proefles kan via secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Geef naam, adres, geboortedatum én telefoonnummer door. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.of kijk voor info op harmoniebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »