Finish moment van één van de deelnemers van de GreensRun tijdens de GreensParade 2013 in Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 27 september vindt de derde editie van het Greensparade festival plaats op de geluidswal van de A15 (thv de Vrijenburgweg in Carnisselande). Tijdens het festival staat gezond eten en leven centraal. De opening van het festival bestaat daarom ook uit een sportieve activiteit: De GreensColorRun.

Bekijk hier foto’s en video’s van de Greensparade 2013

GreensColorRun

De GreensColorRun is een hardloopevenement voor kinderen, volwassenen en bedrijven. Zij kunnen meedoen aan de ColorRun door afstanden van 1, 5 of 10 kilometer af te leggen. De kinderen lopen daarbij 1km rond het festivalterrein en volwassenen kunnen kiezen uit de 5 of 10km (rondje door Carnisselande).

De naam van de wedstrijd doet het al vermoeden: tijdens de GreensColorRun voor kinderen zal er groen kleurpoeder worden rondgestrooid. Uiteraard is het gebruikte poeder veilig en niet schadelijk voor de natuur op de geluidswal.

Aanmelden

Heb je zin om mee te doen aan de GreensColorRun? Aanmelden kan via deze website. Kinderen betalen voor deelname €2,50, volwassenen €7,50.

Update  26 september: Aanmelden kan tot zaterdagochtend (27 september 2014) 9:30 op het festivalterrein.

Voor bedrijven, waarbij bijvoorbeeld collega’s in teams van 4 tot 8 personen mee kunnen doen, is er de Business versie van de GreensColorRun. Bedrijven kunnen zich aanmelden via greenscolorrun [@] gmail.com. Voor hen zijn er diverse publiciteitsvormen mogelijk. De Business editie is ook geschikt voor groepen van bijvoorbeeld verenigingen (voetbal –tennis -atletiek), instanties, scholen, ziekenhuizen, universiteiten, gemeenten, etc.

Prijzen

Alle lopers maken kans op een overnachting voor 2 personen bij het Van der Valk Hotel Ridderkerk. Daarnaast mag de winnaar van de 10km het festival officieel openen.

Greensparade

Op het Greensparade festival zijn diverse dingen te beleven, zoals o.a. kookdemonstraties, proeverijen, een versmarkt, een inspiratiemarkt en diverse (sport)demonstraties. Het festivalterrein is gratis toegankelijk. Voor de kinderactiviteiten (trampolines/springkussens/etc) is op het terrein een strippenkaart te koop.

Het doel van de stichting Greensparade is dat gezond eten en leven in de toekomst voor iedereen toegankelijk is.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »