15 dec: Jaaroverzicht projectie op de Watertoren met vuurwerksaluut

BARENDRECHT – Een primeur tijdens het WinterFeest in Barendrecht van 2018: nog nooit werd de Watertoren gebruikt voor het projecteren van foto’s en filmbeelden. De show start na de lichtjesoptocht en kerstvolkszang. Aan het eind van de projectie volgt een vuurwerksaluut.

Speciaal voor het WinterFeest, op zaterdag 15 december in het centrum van Barendrecht, is een overzicht gemaakt van de leukste Barendrechtse foto’s uit 2018: Koningsdag, het ZomerFeest, de mooie zomer en de verkiezingen. Het komt allemaal in beeld. Afgewisseld met filmpjes waarop bekende en onbekende Barendrechters je prettige feestdagen wensen.

Dit unieke jaaroverzicht wordt vertoond op de Watertoren. De witte top van de toren leent zich hiervoor, zo bleek tijdens een test eerder dit jaar. Het jaaroverzicht is het beste te zien vanaf het Doormanplein.

Kramen

Natuurlijk maakt de Wintermarkt weer deel uit van het feest. Hiervoor zijn nog kramen te huur: “We zijn hiervoor op zoek naar professionele kraamhouders, met producten die aansluiten bij de feestelijke decembermaand.

Aanmelden kan via de website: winterfeestbarendrecht.nl. Op deze site is ook meer informatie te vinden over het programma.

Illustratie: Het jaaroverzicht wordt afgesloten met een vuurwerksaluut. (fotomontage)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »