Truckrun Barendrecht 2017 op de Hoefslag in Barendrecht

BARENDRECHT – Aanstaande zaterdag (7 juli) zal de Truckrun weer door Barendrecht rijden. Inwoners wordt door de organisatie opgeroepen om langs de route te komen zwaaien naar de deelnemers in de vrachtwagens.

Daarnaast is er ook een (muzikaal) programma op het startterrein van de Truckrun. Deze zal plaatsvinden op het terrein van Hillfresh aan de Spoorlaan 12 in Barendrecht (ingang via Gebroken Meeldijk).

Vertrek

De Truckrun rijdt tussen 12:00 en 15:00 door Barendrecht (route), verkeersregelaars zullen de tijdelijke afsluitingen verzorgen. Via BarendrechtNU kun je zaterdag vanaf 12:00 uur live de locatie van de Truckrun volgen, zo weet je precies wanneer de Truckrun langs komt om te gaan zwaaien. Automobilisten kunnen de live locatie tevens gebruiken om de tijdelijke afsluitingen/vertragingen te ontwijken.

Programma Truckrun Barendrecht 2018

De rondrit van de vrachtwagens gaat om 12:00 uur van start. Het startschot wordt gegeven door Thomas Verhoef, de klusser van RTL 4’s Eigen Huis & Tuin. Toegang tot het startterrein is gratis: “Help mee om de Truckrun Barendrecht tot een succes te maken! Kom kijken en zwaaien langs de route, bezoek de Truckshow en geniet van het feest.

Vanaf 09.00 uur Aankomst en aanmelding chauffeurs. (Aankomst van de vrachtwagens)
Vanaf 09.30 uur Aankomst en aanmelding bijrijders.
10.00 tot 18.30 uur Truckshow: MAN, MERCEDES, Profile Tyrecenter DBS, SCANIA en VOLVO maken hun opwachting in de Truckshow!
12.00 uur Start Truckrun. Het startschot zal dit jaar gelost worden door Thomas Verhoef, de klusser van RTL 4’s Eigen Huis & Tuin.
12.30 uur De huisartiesten, zangduo Anita en Ed, zullen de achterblijvers op terrein voorzien van een spetterend optreden.
15.00 uur Optreden van Peter Meijer
+/- 15.00 uur Feestelijke binnenkomst van de trucks
Na het genot van een hapje en een drankje op het terrein, gaan de dansschoenen aan en kunnen we gaan genieten van de onderstaande optredens:
15.30 uur Optreden van Tom Haver
16.00 uur Optreden van Peter Meijer
16.30 uur Optreden van Anita en Ed
18.30 uur Afsluiting

Bron: Truckrun BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »