Vrijdag 23 feb: Politie met pop-up camper bij de Marijkesingel en op het Muziekplein

BARENDRECHT – Vrijdag 23 februari is de pop-up camper van de politie weer in Barendrecht. Tussen 15:00 en 17:00 uur staat de camper op de parkeerplaats van supermarkt MCD aan de Marijkesingel.

Vervolgens staat de camper tussen 18:00 en 20:00 uur geparkeerd op het Muziekplein. Politie Barendrecht: “De wijkagenten van beide locaties zullen aanwezig zijn en beantwoorden graag uw vragen!

Zorgen en verdachte situaties

Contact met bewoners en ondernemers is voor een wijkagent van het grootste belang. De politie surveilleert en is zo veel mogelijk in de wijken aanwezig om te voelen wat er speelt. Dit beeld wordt aangevuld met meldingen en aangiften. Maar een echt volledig beeld krijgt de politie pas met de informatie van bewoners en ondernemers: “Zij weten als geen ander wat er speelt in hun wijk en waar ze last van ondervinden. Zij kennen hun wijk, weten welke auto’s en mensen er thuis horen en daarom valt het hen snel op als zich verdachte situaties voordoen in hun eigen woonomgeving. Met die informatie kunnen wij weer gerichter aan de slag in een wijk. En zo maken we het samen veiliger.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »