Archieffoto: Intocht Avondvierdaagse Barendrecht, Dag 4 2016

BARENDRECHT – De organisatie van de Avondvierdaagse Barendrecht is op zoek naar verbinding met andere partijen. De avondvierdaagse Barendrecht is een evenement waarbij jaarlijks 3.000 wandelaars op straat zijn en dat vier avonden lang. Dit jaar start de vierdaagse op maandag 12 juni.

U als ondernemer of vereniging kan een mooi podium vinden voor uw onderneming of vereniging en op deze manier onder de aandacht van heel veel mensen komen. Hoe kunt u dat doen? U kunt bijvoorbeeld een attentie toevoegen aan de goodie bag die ook dit jaar (bij voldoende interesse) weer wordt meegegeven aan de deelnemers. Ook is het mogelijk om de stichting financieel te steunen, u kunt een gift storten op rekeningnummer NL06 RABO 0318 0274 45. Als dank kan de organisatie u dan vermelden op de website a4dbarendrecht.nl.

Het is tevens mogelijk om een deel van de medailles voor uw rekening nemen of een muziekkorps in zijn geheel of gedeeltelijk te sponsoren. Heeft u zelf een leuk idee? Stuur een mail naar barendrecht.wandelt [@] live.nl met uw vragen of ideeën. “Samen bereiken we meer.”, aldus Johan Terdu, voorzitter van de Stichting A4D Barendrecht.

Zie ook: Inschrijvingen voor Avondvierdaagse Barendrecht 2017: Prijs voor leukste deelnemende groep!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »