6 en 7 mei: Open dagen Maasoever Spoorweg, opening van nieuwe stationsspoor

BARENDRECHT – Op 6 en 7 mei zijn er weer open dagen bij de Maasoever Spoorweg (10:00 tot 17:00 uur). Dit jaar met een extra feestelijk tintje door het jubileum. Zaterdag 6 mei om 12:00 uur opent de burgemeester van Barendrecht officieel het nieuwe stationsspoor!

Gastrijders uit binnen en buitenland komen bijeen om hun modellen tentoon te stellen. Uiteraard kunt u ook weer een ritje maken met één van de vele treinen (€1,00 per persoon en €8,00 voor een 10-rittenkaart). Tijdens het rijseizoen 2016 reden er meer dan 25.000 mensen mee met de treintjes.

Maasoever Spoorweg

Dit jaar viert de Maasoever Spoorweg haar 25-ste verjaardag. De model spoorweg in Barendrecht is onderdeel van de modelbouwvereniging Hoekse Waard, deze vereniging bestaat nu 35 jaar. Om dit feestelijke moment te vieren is er de afgelopen maanden veel tijd gestoken in groot onderhoud en vernieuwingen: het station bij de speeltuin heeft een derde spoor gekregen. Het station zelf heeft een grote opknapbeurt gehad en is volledig in de nieuwe verf gezet.

Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »