17 mei: Opening van educatieve route bij De Kleine Duiker

BARENDRECHT – Op woensdagmiddag 17 mei wordt om 13.30 uur de educatieve route op De Kleine Duiker officieel geopend. Iedereen – jong en oud – is welkom bij de opening. De route is financieel mogelijk gemaakt door een aantal fondsen, sponsors en vrienden van De Kleine Duiker. Veel vrijwilligers en cliënten hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan de realisatie.

De educatieve route is een pad over het terrein van de boerderij en richt zich voornamelijk op kinderen. Al spelend leren zij het nodige over het leven op een gemengd boeren bedrijf en over de agrarische geschiedenis van Barendrecht.

Boerderij

Op De Kleine Duiker komen verschillende functies bijeen. Het is een recreatieboerderij, een kinderboerderij en een plek waar mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle dagbesteding hebben. Verder werken op De Kleine Duiker een aantal medewerkers en tientallen vrijwilligers. De Kleine Duiker streeft ernaar de ontmoetingsplek van Barendrecht te worden. De educatieve route past in deze ambitie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »