Ruim 60 heren fietsen mee tijdens Gentlemen's Ride in Barendrecht 2015

BARENDRECHT – Zaterdag 27 augustus zal de vierde editie van de Gentlemen’s Ride Barendrecht plaatsvinden: een unieke en ludieke en vintage fietstocht van ongeveer 25 kilometer door Barendrecht en omgeving. De organisatie is in handen van Maurice van der Hoek en Elroy Verhoeven: “Wij kijken nu al uit naar een mooie editie!

Het startschot zal zaterdag 27 augustus om 14:00 uur op het gemeentehuisplein worden gegeven door wethouder Leon van Noort.

Gentlemens Ride

Op 3 verschilende locaties zal worden gestopt en bijgetankt met een (alcoholische) versnapering. Het einde van de tocht is bij Le Bonheur op de Middenbaan. Daar wordt de dag afgesloten met een maaltijd van Daily Dog en start het avondprogramma met gin-tonic, een sigarenproeverij en muziek.

De tocht is alleen voor mannen. Een ideale middag om met zoon, broer, zwager, vrienden, collega’ of sportteam op pad te zijn. Dames zijn welkom aan het einde van de rit bij het eten en het feest. De tocht wordt extra mooi als iedereen zich aankleed als een echte Gentleman, zie hiervoor ook de foto’s van voorafgaande jaren.

Meefietsen

Kaarten voor de fietstocht zijn online te koop voor €30,00. Alleen mee eten tijdens het avondprogramma kan ook voor €10,00.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »