Terras van Humanitas Inclusief op het Middeldijkerplein officieel geopend

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Woensdag 13 juli 2016) organiseerde Humanitas Inclusief een “Zweeds Borreluurtje” op hun nieuwe terras aan het Middeldijkerplein. Het terras is geopend bij mooi weer en de bediening is in handen van cliënten van Humanitas. Humanitas ondersteunt en behandelt mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen.

De cliënten en begeleiders, Cornella en Jolanda, zijn trots op hun nieuwe terras en organiseerden daarom een gezellig borreluurtje als officieel openingsmoment. Vanmiddag (Woensdag 13 juli 2016) kon iedereen alvast ter kennismaking aanschuiven. Burgemeester van Belzen bracht eveneens een bezoek aan het terras, dit verrassingsbezoek werd zeer op prijs gesteld.

Borrel

Begeleidster Jolanda bedankte bij haar openingsspeech Renate Buik voor haar inzet rond de sponsoring. Zo werden de hapjes en drankjes vandaag (Woensdag 13 juli 2016) gesponsord door IKEA en ontvingen ze eerder al een koffiezetapparaat van Miko. Voor de kinderen was er naast het terras een springkussen neergezet en een DJ zorgde voor de muziek. De bediening, waaronder Mandy en Jolanda, genoot zichtbaar van het werken met de gasten.

Humanitas Inclusief

Nadat Humanitas Inclusief al 9 jaar is gevestigd aan het Middeldijkerplein met een winkel hebben ze nu ook besloten om een terras te openen bij mooi weer waar iedereen welkom is voor een hapje en een drankje.

De winkel Humanitas Inclusief beschikt over een atelier waar cliënten producten maken voor de winkel. Bijvoorbeeld kaarsen, wijnzakken, sieraden, seizoenskransen, geboortekransen, luiertaarten en vlaggenlijnen. De collectie in de winkel bestaat voor de helft uit zelfgemaakte producten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »