Woensdag 22 juni: Zanginstuif en open les bij de ZangKids

BARENDRECHT – Op woensdagmiddag 22 juni is er een gratis zanginstuif bij de ZangKids van Harmonie vereniging Barendrecht in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barnedrecht om 15.30 uur.  Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom maar ook hun ouders mogen meezingen.

Aansluitend zullen de ZangKids een open les houden waarbij ze laten horen wat ze het afgelopen jaar weer geleerd hebben. Wil je na de zomervakantie ook bij de ZangKids komen zingen dan is het de uitgelezen kans om vast sfeer te proeven.

ZangKids

De ZangKids starten na de zomervakantie op 31 augustus 2016 weer met zingen! Elke woensdagmiddag om 16.00 uur zingen zij liedjes in ’t Trefpunt. Regelmatig treden zij ook tijdens bijzondere gelegenheden zoals het WinterFeest, Koningsdag of tijdens de verenigingsuitvoering Muziek Centraal in maart in Het Kruispunt.

Er is aandacht voor ieders specifieke stemontwikkeling en ook voor elementaire muziekleer, het leren horen en zingen van toonhoogteverschillen, meerstemmigheid en voor de wijze van het presenteren van de liedjes. Regelmatig is er een open les voor ouders en verzorgers. Het thuisfront hoort zo vooruitgang en de kinderen leren zich op deze wijze ook te presenteren en om te gaan met een microfoon.

Spelenderwijs leren de kinderen beter zingen. De praktische zangoefeningetjes sluiten altijd aan bij de liedjes die de kinderen zingen. De liedjes zijn vlot; Nederlandstalige liedjes van het junior songfestival, Kinderen voor Kinderen, Musicalliedjes of in Nederlands vertaalde popsongs. (Leren) zingen is vooral leuk! De ZangKids worden begeleid door Irene Agterkamp (Iacom Zang- en Stemvorming).

Meezingen

Zin in zingen? Zing dan mee! Er is nog ruimte voor nieuwe leden, zowel jongens als meisjes. Informatie: secretaris [@] harmoniebarendrecht.nl. Geef naam, adres, geboortedatum én telefoonnummer door. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen of bel Maria Prooi 06 42412638.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »